Muharrem Nitaj- Ministër në detyrë i Ekonomisë dhe Ambientit -Muharrem Nitaj- Ministër në detyrë i Ekonomisë dhe Ambientit

Biografia


Muharrem Nitaj ka kryer studimet në Fakultetin Filologjik të Universitetit të Prishtinës.

Deri në vitin 1990 ka punuar gazetar në Radiotelevizionin e Prishtinës, më pas prej vitit 1993 ka qenë korrespondent dhe editor i BBC-së.

Ka qenë ligjërues në Fakultetin e Gazetarisë në Kolegjin AAB. Ka qenë anëtar dhe

kryetar i Këshillit Drejtues të Universitetit të Prishtinës.


Për një kohë të shkurtër ka qenë zv/ministër i Arsimit dhe në mandatin e fundit.


Në periudhën e gjashtë legjislative ka qenë deputet i Kuvendit të Kosovës dhe po ashtu ka qenë Kryetar i Komisionit Parlamentar për Bujqësi, Mjedis dhe Planifikim Hapësinor.


Aktualisht është Nënkryetar i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës.


Prej 20 qershorit 2020 ka qenë zv.ministër i parë i Ekonomisë, Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor.

Jeton në Prishtinë. Është i martuar dhe ka 3 fëmijë.


Email: Muharrem.nitaj@rks-gov.net

njoftim-per-diskutim-publik

KOSOVO IN UNESCO