Ministri

Valdrin Lluka - Valdrin Lluka

Lajmet

Lluka ndanë mirënjohje për minatorët e Trepçës Prishtinë, 19.02.2019 - Në shënimin e 30 vjetorit të grevës së Minatorëve të Trepçës, Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, ndau mirënjohje për minatorët të cilët ishin pjesë e kësaj greve dhe po...
Ministri Lluka kritik ndaj vendeve rajonale Prishtinë, 16.02.2019 - Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, morri pjesë në forumin rajonal të Selanikut ku u diskutua rreth bashkëpunimit më të madh dhe zhvillimit të më tutjeshëm të vendeve të rajonit.
njoftim-per-diskutim-publik

KOSOVO IN UNESCO