Ministri

Valdrin Lluka - Valdrin Lluka

Lajmet

Lluka priti një delegacion të ‘The Heritage Foundation’ Prishtinë, 16.07.2018 - Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka ka pritur një delegacion të ‘The Heritage Foundation’, të udhëhequr nga Nënpresidenti, James Jay Carafano, me të cilët ka diskutuar mbi zhvillimet e përgjithshme ekonomike...
Lluka dhe Caelenberg pajtohen për forcimin e dialogut social Prishtinë, 09.07.2018 - Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka ka pritur sot në takim Sekretarin e Përgjithshëm të Federatës Evropiane të të Punësuarve në Shërbimet Publike (Eurofedop), Bert Van Caelenberg, i cili shoqërohej edhe...

KOSOVO IN UNESCO