Ministri

Valdrin Lluka - Valdrin Lluka

Lajmet

Ministri Lluka inauguron Odën Eknomike Kosovë Zvicër Prishtinë, 16.05.2019 - Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, po qëndron në shtetin e Zvicrës, ku së bashku me Ministrin e Ekonomisë së Zvicrës, Guy Parmelin, zëvendëskryeministrin Enver Hoxhaj dhe zëvendësministren Rejhan Vuniqi...
Lluka: Sektori minerar të hapet për investime të huaja Prishtinë, 10.05.2019 - Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, po merr pjesë në konferencën e dytë “Zhvillimi Integral i Industrisë Minerare me Ndikim Minimal në Mjedis”, konferencë kjo e organizuar në mes Kosovës dhe...
njoftim-per-diskutim-publik

KOSOVO IN UNESCO